Terug

Symposium Naasten in Beeld

Naasten in Beeld organiseert haar jaarlijkse symposium op donderdag 14 februari 2019. Met interessante bijdragen over de plaats van een naaste, ervaringsverhalen, preventie en ondersteuning en nieuwe tools voor communicatie met naasten onderling.

Naasten in Beeld?
Vaak gaat alle aandacht naar de patiënt terwijl naasten vaak tegen hele andere vragen en problemen aanlopen. Sommige partners vinden het moeilijk of zelfs onjuist om aandacht voor zichzelf te vragen. Ook kinderen kunnen last hebben van een gebrek aan aandacht.
Veel platforms richten zich op de patiënt. Het platform “Naasten in Beeld” is ontwikkeld voor mensen die dicht bij de patiënt staan (naasten}. Denk aan een partner, een zoon of dochter, een vader of moeder, broer, zus of een goede vriend.

Symposium
Datum: 14 februari a.s.
Tijd: 12.30 -17.00 uur
Locatie: Prinses Catharina-Amaliastraat 10, Den Haag (gebouw Harteraad/Hartstichting).

Een greep uit het uitgebreide programma. Aandacht voor de ondersteuningsbehoefte van een naaste met gastsprekers Lector Hogeschool Inholland Lilian Linders en wethouder Zorg &Welzijn Piet Vreugdenhil. Het Praatpakket voor Westlandse gezinnen, videopresentaties, discussie, het Doeboek voor kinderen met zieke ouders en presentaties van diverse communicatietools Naasten in beeld.
Meer informatie over deze middag en/of inschrijven krijgt u via de webpagina Naasten in Beeld.

Lees meer

Bron: naasten in beeld
Door: redactie ICD App