Terug
Disclaimer

Disclaimer

De inhoud en alle informatie in deze ICD App zijn uitsluitend voor informatiedoeleinden. U dient deze informatie op geen enkele wijze als vervangend medisch advies, als diagnosehulpmiddel of behandelingsvorm te beschouwen. Indien u vragen of twijfels hebt over uw gezondheid, dient u contact op te nemen met uw arts of professioneel zorg-verlener. Stichting Connect2Move aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enig letsel of enige schade die het gevolg is van, of waarvan beweerd wordt dat deze direct of indirect ontstaan is als gevolg van de informatie in deze ICD App.

Wij bieden u alle links naar de sociale media-sites aan als een extra dienst, maar controleren de gegevens op die andere sites niet. Wij zijn derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud van de externe websites, noch voor enige opmerkingen of reacties die op een van deze websites of sociale media-sites zijn geplaatst door u of enig ander persoon. Door inhoud te plaatsen op een van de sociale media-sites, bent u zich bewust van en erkent u dat deze informatie toegankelijk is voor het algemene publiek, en dat Stichting Connect2Move deze informatie kan gebruiken voor interne of externe promotie-doeleinden. Stichting Connect2Move zal naar redelijkheid trachten de geplaatste inhoud op de sociale media-platforms te monitoren, en Stichting Connect2Move behoudt zich het recht voor ongepaste commentaren (bijv. beledigende opmerkingen, spam) te beoordelen, aan te passen en/of te verwijderen.

De ICD App biedt nieuwsbrieven aan. Zo bent u volledig op de hoogte van onze missie en ander nieuws. We gebruiken een opt-in systeem. Elke keer dat we u een nieuwsbrief sturen, heeft u de mogelijkheid om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de hierboven genoemde doeleinden of voor andere doeleinden die daarmee verband houden. Zo worden jouw gegevens nooit op een onverwachte manier door ons gebruikt.