Terug

Hoe werkt de ICD App?

De ICD App bestaat uit:
1. Het ICD handboek
2. Actueel ICD nieuws
3. Mijn ICD

Het ICD handboek
U heeft op een aantal manieren toegang tot het ICD handboek. Via de uitgelichte handboekitems op de homepagina (aangegeven met een i) en via de snelbutton linksboven. U kunt eenvoudig het ICD-handboek doorzoeken door gebruik te maken van de zoekbalk, de hoofdstukindeling, de FAQ en de woordenlijst. Via de deel dit bericht functie kunt u anderen over een specifiek onderwerp uit de ICD app attenderen, bijvoorbeeld via e-mail of delen via social media.

ICD nieuws
De ICD app brengt u actueel en relevant ICD nieuws. Dit nieuws wordt op de homepagina gepresenteerd (aangegeven met een zend icoon). Via de button (linksboven) komt u in het snelmenu. In dit menu klikt u vervolgens ICD nieuws aan waardoor u op de nieuwsoverzichtspagina komt.

Mijn ICD
In Mijn ICD kunt u gemakkelijk uw ICD merk en ICD type aangeven. Tevens kunt u hier uw implantatie/controlecentra selecteren. Ook kunt u uw eerstvolgende ziekenhuis/controle afspraak opnemen en een notitie maken. Via de notificatie wordt u dan een dag van te voren op de hoogte gesteld van de afspraak. Deze kunt u in het "meer" omgeving aan/uit zetten.

Alle gegevens worden op uw telefoon opgeslagen. Mijn ICD is een geheugen-steuntje voor uzelf, maar ook handig in geval van nood. Anderen weten dan ook welke ICD u draagt en waar u onder controle bent. In de toekomst zal Mijn ICD worden uitgebreid met handige nieuwe functies.

Laatste update: 251 dagen geleden